Lux beeldmerk1

logo cefaly2 color

  • Start
  • Cefaly anti-migraine

Cefaly anti-migraine neuromodulatie

twwmodels

Cefaly is een effectief, veilig en eenvoudig medisch hulpmiddel dat voor meer dan de helft van de patiënten een definitieve oplossing biedt voor hun migraineprobleem. Een laagdrempelig uitprobeerprogramma maakt het voor iedereen mogelijk het apparaat vrijblijvend uit te proberen.

Hoe werkt het?

Meer informatie over het werkingsmechanisme van Cefaly: klik HIER.

Voor wie is het?

Cefaly is bedoeld voor patiënten die last hebben van frequente migraine of zware hoofdpijn en vooral als het medicijngebruik dient te worden gereduceerd. Cefaly kent geen contra-indicaties of bijwerkingen. Cefaly helpt bij een groot aantal soorten van migraine en hoofdpijn Welke? Klik HIER.

Gemakkelijk te gebruiken

Cefaly kan gewoon thuis of op het werk gebruikt worden: preventief in een dagelijkse sessie van 20 minuten of als pijnbehandeling tijdens een hoofdpijn- of migraineaanval. Meer over wijze van gebruik: klik HIER.

Wetenschappelijk onderzocht: effectief en veilig

Cefaly geeft de beste combinatie van effectiviteit en veiligheid. In de meest recente studie (2011) in vijf universitaire hoofdpijncentra is de aangetoonde effectiviteit van Cefaly vergelijkbaar met de beste geneesmiddelen ter preventie van migraine, maar zonder de bijwerkingen. 70% van de patiënten is tevreden met de Cefaly behandeling en bij patiënten die positief reageren is er een vermindering van gemiddeld 75% in het gebruik van anti-migraine geneesmiddelen. 6 van de 10 patiënten willen de Cefaly houden na een uitprobeerperiode. Meer over wetenschappelijk onderzoek: klik HIER. Meer over de veiligheid: klik HIER.

Onze service

De service voor de Cefaly wordt in Nederland geleverd door Lux Medical. U kunt onder andere gebruik maken van onze kundige helpdesk voor advies. Meer over onze service: klik HIER.

Wat zeggen anderen over Cefaly?

Cefaly staat volop in de belangstelling bij fora, social media, patiëntenverenigingen en de pers. Meer hierover: klik HIER.

Probeer nu de Cefaly met 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Hoofdpijn en migraine domineren het leven van ruim 2 miljoen Nederlanders. Het grijpt zwaar in op werk, school en privéleven. Cefaly biedt de mogelijkheid dat een halt toe te roepen en het medicatiegebruik te verminderen of af te bouwen. Bestel nu de Cefaly (klik HIER). Voor meer informatie over het proberen klik HIER.